Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL KUBAS FOLK

svälj inte marknadskrafternas lögner

lockbetena från norr

fastän presentförpackningen glittrar

döljer den simpel porr

svälj inte det vulgärliberala

drick inte wall streets vin

kapitalismens katastrofala

snorgröna papperssvin

vill ta ifrån er allt ni har uppnått

i er revoution

vad skulle ni som folk ha att vinna

på kapitulation?

sälj inte ut er till profitörer

USA:s storfinans

till roffarna som bara förstör er

när de har fått sin chans

 

 

LARZ GUSTAFSSON  6/4 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2016-04-06 13:39



Bookmark and Share


  Anya VIP
Ord och inga visor.
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP