Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tänker du på?

Vad tänker du på?

Jag tänker;
Jag borde inte äta
Jag är hungrig men jag vet
om jag bara tänker på annat går det över snart
Kanske kan jag lyckas denna gången
Bara några dagar till
Kanske kan jag nå mitt mål

Jag tänker;
Jag borde inte finnas
Om jag tar steget ut från pallen
ikväll
Vem hittar mig
imorgon?

Jag tänker;
Jag borde inte varit så feg
jag borde skurit djupare
Varför skrämmer blodet mig?
Som alltid
Men om jag skär för djupt
Vem bryr sig om att sy ihop mig
imorgon?

Vad tänker du på?
Hon svarar;
Jag tänker på dig.




Fri vers av Cynism
Läst 557 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-06 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cynism