Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tjatigt utan mening eller resultat!

 

Jag är ensam!
Jag känner mig helt ensamt!

Jag är totalt ensam!
Jag är helt och fullständigt ensam!

Jag har ett ensamt liv!
Jag lever ett ensamt liv!

Jag skriver mina dikter helt ensamt!
Jag lagar mat helt ensamt!

Jag talar ensamt!
Jag går ut ensamt!

Jag gråter ensamt!
Jag lider ensamt!

Jag dör ensamt!
Jag återupplevs ensamt!

Västvärlden, EU!
Den svenska samhället!

Bär den fullständiga ansvaret för min ensamma liv!
Som tog emot mig som flykting för arton år sedan

Och direkt dumpade mig i skiten!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2016-04-07 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP