Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara trött


Jag är inte kall
Jag är inte hård
Jag är inte stel
Jag är inte arg
Jag är bara trött




Fri vers av Lejonviskaren
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-08 00:41



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så rätt, kan ibland uppfattas just så fel... Riktigt bra frammanat!
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Lejonviskaren