Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR DET REGNAR BLY

när det regnar bly

hjälper inget paraply

när det regnar bly

så tvingas man att fly

när granater slängs

drar man snabbt innan man sprängs

ingen frist förlängs

när handgranater slängs

 

 

LARZ GUSTAFSSON  7/4 2016

 

Leve Bashar al-Assad och den syriska regeringen!

Krossa ISIS!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2016-04-08 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP