Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam kvar

Fårorna i ditt ansikte har slätats ut
Tiden är förgången och räknas inte längre
Det som en gång var viktigt
visar sig vara något man önskar glömma
så banalt
Vem är du som lämnar mig
En bubbla kommer ur din mun
Andas du andas du nu
Jag tar din hand
Så kall
Jag vill känna din smekning över min kind
Snälla bara en sista gång






Övriga genrer av Lali
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-08 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lali