Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fanns


Har sökt dig i hela mitt liv- jag visste att du fanns men inte var Jag fann dig tillslut och jag såg klart. Kärlek finns. Har ingen aning om varför jag gick har ingen aning om vad som hände när solen gick ner. Jag vet bara att mörkret är svart och mitt liv har stannat av. Jag hade ju hittat dig och till och med förstått - att kärlek finns...vem är jag som bara gick?




Övriga genrer av Lali
Läst 191 gånger
Publicerad 2007-04-06 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lali