Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 små sanningar


Tiden går inte fortare av att du tittar på klockan
Pannkakorna gräddas inte snabbare av att du står redo
Och han svarar inte av att du stirrar på chattrutan




Fri vers av Lejonviskaren
Läst 288 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-09 02:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2016-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Lejonviskaren