Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=NLgerQJo7zM


MUSIK ÄR OCKSÅ

musik är också kamp

musik är omvälvning

musik är också budskap

och räfst och rättarting

musik är lik på stränder

den är maskingevär

musik är blod på händer

musik är atmosfär

musik är kraft och styrka

den är identitet

den kan få dig att dyrka

och få dig att gå bet

förförelse och terror

mani, fobi och svett

musik är human error

the clash och nazareth

musik är brända risfält

musik är brända barn

och monotona toner

från livets grottekvarn

musik är industrier

musik är sockerrör

en skäggig guerillero

på hetsigt kamphumör

musik är bara vilja

och intensiv passion

musik är emotioner

och stundtals suggestion

 

 

LARZ GUSTAFSSON  10/4 2016

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2016-04-10 18:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, den ateistiska, darwinistiska hjärntvätten är massiv i svenska skolor och media.
2016-04-11

  Federico Romano
Buono, alla kan drabbas av hjärntätt på ett eller annat sätt, då är det bättre med konsten..
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP