Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När solen är framme skönt väder...och plötsligt kom orden


Haiku på V

Vädret växlar
Vårvinter värmer
Vilset höstlöv




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 452 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-12 13:10



Bookmark and Share


  limerick
Fin haiku! Längtar redan till våren.
2016-10-25

  Lars Hedlin
Så bra gillas :)
2016-04-21

  Minkki VIP
kul att också sista bokstaven är v
2016-04-19

  Heikki Hellman
Din haiku träffade huvudet på spiken!
2016-04-13

    ej medlem längre
Kanonhaiku! Fina allitterationer.
2016-04-12

  ULJO
Fint skrivet på vvv
2016-04-12

  Kjell Åhsberg
Varm vänlig vårvinterhaiku.
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

sajo