Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Döda hundarna!

 

Döda hundarna!
Döda hundarna!

Blev du chokat?
Blev du rasat?

INTE jag i alla fall!
Det var inget nytt för mig!

De ord har jag hört tusentals gångar i mitt terror hemland Irak!
Av många arabtalande inte alla

Orden man kallar en hedning/ västvärlden
Orden som jämför en människa med ett oren djur

En hund ( tjalib Irakdialekt) läsas som första delen av (Tjaikofisky)/ryska
En gris (chanzir) läsas som första delen av ( charasoff)/ryska

Jag själv är oren hund/gris
Jag blev aldrig hetsat!

Du skall aldrig bli sur för att du tillkallas med en hund/gris
Du är en hund/gris och oren

Du få leva med den resten av ditt liv!
Västvärlden!

Tack du västvärlden!
Och mycket gärna öppna era hjärta mera

Ta hem!
Ta hem mera kravställande ...!

……..
……..

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2016-04-14 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP