Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLAS OLIKA VÄRDE I JÄMFÖRELSE MED ALLAS LIKA VÄRDE

För de  av  de  ev läsarna  med  empatisk  förmåga
att avgöra det olika värdet i  jämförelse med mass-
ans  lika  värde  anförs  följande: "Föreställ  er den
omöjlighet som föreligger av att ett original skulle
försvinna i massan,den är försvinnande obefintlig,
eftersom det som "sticker ut" och avskiljer sig från
mängden alltid uppmärksammas, blir  alltid utpek-
ad och  utsatt  för  massans  spekulationer, dvs, en
artist rent av ! som  sjunger  sin egen sång och inte
nynna  med i massornas enformiga kör,en sån som
hör  hemma i landet  "allas olika värde"  och  inte  i
landet "allas lika värde" därmed inte sagt att någon-
dera är mer  eller mindre  värda, vare  sig  i  det ena
landet eller det andra,bara lite olika.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-14 13:25



Bookmark and Share


  DominiQueen
Excellent!
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP