Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONTRAKTET

Mötet  ägde  rum  lite i utkanten av London
i en gammal nedlagd lagerlokal.

Kontraktet   avtalades  och  tecknades  med
en tvådelad  summa, varav  resterande  slut-
summa   skulle   erhållas   efter  kontraktets
fullbordan.

Huvudpersonen  för  kontraktets   initiering
var ingen  betydande  viktig  person, så  kon-
traktet  blev ganska  billigt och  uppdragsgiv-
aren kom lindrigt undan, trodde han !

Dagen efter kontraktets fullbordan  hittades
nämligen  uppdragsgivaren  själv  död,  med
halsen avskuren av en stålvajer.

Seriösa torpeder litar inte på sina  uppdrags-
givare,för risken att de blir angivare är myck-
et lockande.
                                         *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-14 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP