Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HELANDE ÄR BARNENS BRÖD

Du rörde vid de blindas ögon

och de fick sin syn

Du fattade en sjunkens hand

drog henne upp ur dyn

nu helar Du en drabbad man

som bor på norrbågen

och så bevisar Du, Gud

att Du är densamme än

 

 

jag vilar i Din nåd och

här är jag trygg och glad

fast fiendens attacker

är legio i vår stad

och ingen kan mig rycka

ut ur Din fadershand

det är min sanna lycka

på väg till himlens land

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/4 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 418 gånger
Publicerad 2016-04-14 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP