Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allting ändras efter sin egen pris, Men priset för dina ändringar, Måste ett kär hjärta, Betala i evigheter!


Du förändrades

Du förändrades, men inte min kärlek
Mina löften i kärlek, lämnade inte sin post
Kanske den största skillnaden mellan oss är det
Att en av oss, följde strömmen istället mot källan!




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 206 gånger
Publicerad 2016-04-14 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS