Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ensam hemma!

 

Julen!
Kevin!
Tjuvarna!

Och ensam hemma!
Får mig dränka i sorg!
Och gör mig sällskap!

Alltid firade jag min,
JUL, NYÅRSAFTON och andra högtider ensam
I de dryga arton år som jag bott i Sverige


DU är lyckligt och har tur Kevin!
Du får sällskap av tjuvarna för att leka med!
Jag får sällskap av ensamheten!

Tack för ENSAMHETET!
Tack för lögnarna!
Tack för människan!

Du landet!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2016-04-15 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP