Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spelar ingen roll längre

6/8 2014

du förlorade mig till havs
drog i mitt hår och kysste kurvan av min läpp
såg mig drunkna i vågskum

smakar salt
mellan fingertoppar; blanksteg
andetagen tills -
upp och ner (min bröstkorg)

vänder oss i negativ
vilse på havet

roten till något fruktansvärt under min tunga
en hemlig trädgård
övervuxen och vild

följ med mig hem, sa jag
din kropp på en blomsterbädd

7/8 2014

jag blev kär i alla som log mot mig och du skrattade och sa att jag var så rolig
men mina händer har skakat fjorton dagar i sträck och min säng är så stor

vänder mig mot inget alls
hoppas jag får svar
skriker i rymden
viskar
ditt namn, ditt namn, ditt namn

9/8 2014

står med slutna ögon mot solen och brinner upp
det var du hela tiden

11/8 2014

klockan är nio och jag har galler framför ögonen
handflatorna upp
försöker fånga sol
huvudet mot marken
låt mig hitta hem

16/8 2014

ny asfalt över gammal asfalt över gammal asfalt gammal asfalt
under mina ögonlock
du är röd röd röd
död död död
borta med vinden, en klassiker

21/8 2014

smakar blod varje gång jag ser dina händer darra
det var så länge sen jag var hemma

8/9 2014

aska under mina ögonlock
på en stol; nuet
räknar födelsemärken på min arm

klipp klipp i handleden

7/6 2015

ditt hår på min huvudkudde
ett avtryck av ensamhet
jag andas in igen och igen

5/2 2016

du skakade isär över mitt namn
rörde mitt hår och jag vet överallt där jag har dina händer är det tyst

förstör mig




Fri vers av snöskadad
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-15 16:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text att läsa och begrunda!
2016-04-15

  Öknens Ros VIP
Åh! Tappar andan! Vilken text!
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

snöskadad
snöskadad