Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krossa opportunismen!


OLLE OPPORTUN

olle opportun

han är känd i vår kommun

"vilket håll blåser vinden åt?"

tänker opportun

på sin upphöjda tribun

sedan går han på värvarstråt

(v) var det i går

det är (mp) i dag

"grönt är skönt", skojar olle glatt

att bli kommunist

tycker olle är för trist

tjo och tjim ska vi ha

och skratt!

 

 

lite lagom är

väl ändå alltid bäst

vät din fingertopp

och genomför ett test

lätt & lagom så blir

alla nöjda sen

kameleonten

blir blixtnabbt allas vän

 

 

LARZ GUSTAFSSON  16/4 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2016-04-16 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP