Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#självklarheter


när...

... Jag dör så dör jag väldigt fort.
Men när jag lever... så lever jag jävligt länge.




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-08 21:14



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ack! För dessa av och
på känslor genom livet!
;)
2022-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson