Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En SISTA på Bishop´s... (7,5).. (näe bara en till..).....%..


En SISTA på Bishop´s... (7,5).. (näe bara en till..), en hAha HALLRA sijstjäee päo Bisjohps..... (Hörrudu Glenn, nu är det dags att gå hem tror vi, inte som förra helgen va?) .. VA FAAEN, GE MÄÄ EN ÖÖÖÖL va faan... (POLISbil utanför)... ÖÖÖÖHHHHHHHH........ Örrru brajden skarö mä häm??.... (Nej, Glenn, nu leder vi dej ut till TAXIN, men vi måste tyvärr meddela att Ni är PORTFÖRBJUDEN. Så nu återstår några Pizzerior i ytterområdena där Ni kanske är Välkommen. SLUTA tafsa på Damen!).... Öööööhhhhhuuuuuuaaaahhhhöööhh.... Dra åt helvete!! (Denne Glenn är till vardags en ytterst städad, normal, skötsam, lugn och timid, samt mycket snäll Herre, repekterad och älskad av rätt så många. Men just nu sitter han i en polisbil på väg till FYLLECELLEN. Han gråter som ett Barn.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-18 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP