Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett konsertpiano har 88 tangenter sammanlagt vita och svarta. Mitt piano har totalt 102, så soundet är betydligt rikare om man bara behärskar tekniken.


Ett alternativt liv

 

 

 

kom hit upp

sikten är obegränsad

här

ser du nu

ser du nu

 

 

ett litet specialarrangemang nu

 

 

ett litet litet

av många framstegsvänliga

alternativ ett

just for you

 

 

ett litet förminskat jag

ensamt övergivet och trasigt

just for you

just for you

 

 

enda sättet vet du vet du enda sättet sättet

 

 

ett framstegsvänligt

specialarrangemang

ett alternativ

ett alternativ

ett alternativ för dig

 

 

ensam övergiven och trasig

 

 

där

skall du leva

i en fallfärdig etta

i ett främmande

land

 

 

ett främmande främmande främmande

land

 

 

lev det livet

lev

lev

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-19 09:16

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Som en sång... :)
2016-04-19

    ej medlem längre
funkar bra med rytmen. bra dikt.
2016-04-19

    ej medlem längre
Ord som lever. Ord som färgar sinnet. Ord jag tycker om.
2016-04-19

  mike irow
poetisk inbjudan
stryker längs diktens yta som löven
brustna i vinden...
med. tvekande uppmanande

fin avslutning
this flow is
as sadness
but the friendly arrangement
nostalgic vibes still...
2016-04-19

  Sofhia Wirström
härliga
poetiska rader
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP