Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Turning rebellion into money..."


STAND UP PUNK?

när vi sprang gatlopp

och flydde som råttor

är det det man vill skratta åt?

när några år vände

upp och ner på sverige

och folk retade sig på varje lpt

är det det man vill parodiera?

är det det man vill raljera med?

ja, då väljer min själ att dra sig undan

ja, då vill jag helst lämnas ifred

 

 

när vi fick stryk för

att vi var annorlunda

är det det man vill håna nu?

det går ju bra om man själv

slapp undan mobben

och det, komikern gjorde säkert du

ska vi häcklas nu

som man har gjort med

68:or och folk som avvikit?

ja, då väljer jag hemmets lugna vrå

och då håller jag mig helst till mitt

 

 

LARZ GUSTAFSSON  2074 2016

Bild från Google




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2016-04-20 13:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
http://www.arbetarbladet.se/noje/hans-gor-forsta-stand-up-showen-nagonsin-av-en-gavlebo

Jag beklagar med utgångspunkt från den information som framgår av artikeln att jag dragit förhastade och ogrundade slutsatser om denna show.

2016-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP