Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smaklig spis!


S M A K A P Å V Å R E N !


S olskimrande
M orgontidig
A nblick.
K ärkommen
A prilljuv
P ånyttfödelse.
Å tervändande
V årvackra
Å kerfält.
R usig
E uforisk
N yförälskelse.




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 596 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-04-20 14:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Fyndigt och mycket fint skrivet!
2016-04-30

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...nu får vi smaka på allt det vackra som våren erbjuder...trots aprilvädret, men det hör väl till...go text...
2016-04-26

  Bo Himmelsbåge
Åhhh... vilken underbar vitsippslund
att hänryckas av!

Vilken härligt smakfullt varpad vårväv med inslag av allt som hör Våren till...
Mitt hjärta berusas av alla ingredienser i denna vårsymfonis vackra värmedrill...
Med euforiskt sinne dansar jag i hägringen in
o hoppas att denna Paradisdröm
för alltid är min...!



2016-04-22

  Bibbi VIP
Tycker om.
2016-04-21

  Lars Hedlin
GILLAS MYCKET :)
2016-04-21

  Monika A Mirsch VIP
Vitsippornas musikaliska vår alfabet!
2016-04-21

  aol
Vårfinurligt fint skrivet,
2016-04-20

  Chawa VIP
Mm... Smakade verkligen både friskt och gott! Härligt livfullt elixir trätt på bokstavstråd! Finurligt fint och i glädje välkomnande!
2016-04-20

  ULJO
Fyndigt och uppiggande
2016-04-20

    ej medlem längre
Vårligt underbart!
2016-04-20

    Dan Myrbeck
Tjusigt!
2016-04-20

    Birgersdotter VIP
Ljuvligt positiv och vårskimrande.
2016-04-20

  Sofhia Wirström
härligt glad dikt
2016-04-20

  Marita Ohlquist VIP
En go karamell att suga på!
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP