Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Queen & Miss Planet

jag inbillar mig att när The Queen "Elisabeth"

går bort blir det inte detsamma. 

Det blir dött

Eller Leonard drömde jag det?

Jag inbillar mig att en era är slut

När "Skipper" gått vidare

The mononeon skickar mig en djungel telegraf från andra sidan. 

Det fanns massor kvar. Funkartist. Jag vet. Vi alla vet. 

Jag står i det svarta hålet med en skinande sol  på mig idag. 

Regnbåge eller inte...

Quote:

-Idag är en dag likt de andra vi kallar livet

Måste bara förstå

Måste vara så.

.... det blir lättare att komma ihåg just idag. 

...det blir svårare att glömma just idag

...det blir svårare att komma ihåg just idag

...det blir lättare att glömma idag

Det var nog stjärnglitter på himlen dagen jag föddes

men jag är, jag är , jag är från planeten jorden jag är

Det kan höras höras om och om igen

The Queen of fucking everything

Nej, jag gör bara så gott jag kan av det jag älskar att göra

Jag älskar att älska, att vara tyst, att  höras i det tysta av allt vi är

jag vill inte synas idag. Jag måste synas idag. 

jag vill bara vara i din regnbåge

så jag biter ihop. 

Kör på...som jag inte var från denna planeten. 

Bara en Miss.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-20 13:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
För att inte tala om Fidel Castro eller Jan Myrdal. Två av mina favoriter. De är jämngamla med drottningen.
2016-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP