Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven: 5/3-15


Smärtlösheten

Jag är fortfarande borta
Helt jävla väck
Lock för öronen
Ett huvud fullt med bomull
Och smärtlösheten
Det är så jävla skönt
Jag lägger mig igen
och tittar upp på stjärnorna
Fastän att det är mitt på dagen och jag är inomhus




Fri vers (Fri form) av Zadina LT
Läst 234 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-21 13:05



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
wow!
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Zadina LT