Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskedröm

Det river i själen, längtan är stark.
Famlar i mörkret, känner ingen fast mark.

Jag har önskat så länge, att min dröm ska bli sann.
Vill sluta tänka, men det är inget jag kan.

Ena dagen kommer hopp och lyckliga känslor ihop.
Men nästa faller jag ner i en bottenlös grop.

En dag ska jag bära dig, du ska bli min.
Den vackra dag, då min önskan slår in.




Fri vers av chbw
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-22 01:57



Bookmark and Share


  mickech
Härlig att läsa, rimmen sitter snyggt. Bra!!
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

chbw
chbw