Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Växande

 

Ur sorgen växer jag ut
Och
Blomstrar i själen horisonten till en ny sorg

Ur existensen kliver jag ut
Och
Ringar på alla livet låsta dörrar och får inte komma in

Ur smärta byggs mina drömmar
Och
Dör i förtid

Växande är min ensamhet
Och
Evigt dödende

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2016-04-22 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP