Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BETONGHJÄRTAT BERÄTTAR

betonghjärtat berättar

om de vilda sjöslagen

det tjatar oupphörligt

om en tid för längesen

men som i en historia

som poe har hittat på

så är det bara jag som

kan höra hjärtat slå

 

jag känner asfaltspulsen

den når mig från i går

en vibration i djungeln

där huskropparna står

min skala registrerar

en annorlunda värld

som vi nu har passerat

på världshistoriens färd

 

 

att mitt i livet stå med

sitt förflutna bakom sig

det temat repriseras -

åtminstone av mig

betonghjärtat är högöjutt

och slår med hårda slag

ett eko från en tid när

det fanns ett annat jag

 

 

LARZ GUSTAFSSON  22/4 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2016-04-22 13:23



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Du har en kraft och en puls som få andra här på Poeter, Larz. Det kan bli så bra, som här.
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP