Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU STÅR JAG HÄR


nu står jag här
och jag kan inte annat
tiden den har
som bekant inte stannat
det som jag gjort
kan jag ej göra ogjort
alla de gånger
jag "trampat i kolort"
men under broarna
rinner ett vatten
aldrig detsamma
som rann förra natten

LARZ GUSTAFSSON 22/4 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2016-04-22 16:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klok dikt och fin bild!
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP