Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
„Floralia“.


Ty inte blomma, fred.

 

 

Palmsöndagen.

 

Djävulen alltid ställa två saker:

Ju längre skriver ägg på jorden?

Och längre julsånger i byn?

 

När äggen inte kommer längre att skrivas,

Julsånger kommer inte längre att höras.

Då jag kommer jag att visas.

 

***

"Floralia".




Because no flower, peace.






Palm Sunday.




The devil always ask two things:

 

The longer type eggs on Earth?

 

And longer Christmas carols in the village?




When the eggs will not longer be written,

 

Christmas songs will no longer be heard,

 

Then I I will appear.

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2016-04-24 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP