Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aktivt eller passivt?

 

Jag försöker hela tiden att tänka positive
Men texterna, illustrationerna vill vara passiva

Jag smygtittar i mitt huvudet
Jag tjuvtittar i mina drömmar

Ser inget mer än definitiv negative
Ser inget val än att vara passiv

Passivt!
Passivt!

Aldrig aktiv är mitt liv i Sverige

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2016-04-25 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP