Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken....

Känner du

hur hjärtat slår

jag kommer nu

 

jag är kärleken

som flyttat in i ditt bröst

jag är kärleken

som gör mig hörd genom din röst

 

den som ger tro och hopp

som läker din själ

trots alla år som ditt liv löpt gatlopp

kärleken vill dig väl

 

så tar vara på den och njut av livet

det har ju 

inte alltid varit givet

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av mickech
Läst 352 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-25 16:35



Bookmark and Share


  Respons VIP
Kloka ord och tankar skall det vara!
2016-04-26

  Respons VIP
Skolka ord och tankar!
2016-04-26

  Ninananonia VIP
Så fin.. :)
2016-04-25

  Rise Little One
Sanna ord och vackra känslor!
2016-04-25

  Sofhia Wirström
varma rader
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech