Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stanna upp

stanna upp
känn solen
värmen omsluter
driver mörkret
börja känna
livet leker
hopp finns
se det
lev det
börja gå
lev livet
stanna upp




Fri vers av mikamell
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-25 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikamell