Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DYSLEKTIKERN SOM LÄSARE

Det  skrivna   eller  uttalade   är  inte   så  mycket
att orda  om i jämförelse  med  det  icke  skrivna
och   outtalade,  för  oftast  saknar  det  ord  som
ger det rättvisa.

Däremot  kan  de  uttryckas i  praktisk  handling,
som för  vilken  förklaring  därför saknar förklar-
ing av någon oförklarlig  anledning,eftersom den
oftast blir till en bortflörklaring, som för en verk-
an  utan   orsak  och  en  orsak  utan  verkan,som
som således saknar  ord till  sin  rättvisa  beskriv-
ning,i den psykopatiska  oansvarigheten av hand-
lingarna, som av allt att döma tilldöms  läsarin-
nans dysfunktionella dyslexi.

-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-26 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP