Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IDENTITETS-BUTIKEN "STRECK-KODSMÄNNISKAN"

Kom och skaffa dig  en  personlighet  eller
byt ut  den gamla, vi  gör  om dig helt efter
våra   egna  designade   identitetsmodeller,
som av myndigheterna  godkänts som nor-
mala och lagligt brukliga.

Vi  har  identiteter  i  alla  smaker  och pris-
klasser och många i reapris som  utgångna
modeller.

Kom  och  köp  dig en  personlighet, ett  liv,
med  1-års  garanti  och  bytesrätt   ifall  du
ångrar  dig  eller tröttnar  på  din  identitet,
eller så upptäcker  du  att den faktiskt  inte
passade dig  så bra, men  då är det bara att
komma in så fixar  vi en  annan  efter  edra
önskemål,å har ni gått å skitat ner er gloria
så tvättar vi den ren,så den blir som ny.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-26 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP