Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flod

jag tittar

jag vill säga

-Det är en flod under mitt skinn,

det  är kolsyra i mitt röda! 

var är mynningen

mitt hav som ligger där

rofyllt stilla i växande sank

Mina veners blod

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-28 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP