Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljudspår: Worm is Green "Let's Just Live My Love"


Brustenheten i våra samtal

 

 

 

stillheten kom

dundrande som ett expresståg

jagen smälte tysta samman

i överlappnningarna

 

 

och jag åter

lärde mig att den starkares rätt

var idioternas tyranni

och att blommorna

som blommat ut återvände

till sina rötter

 

 

under de långa höstkvällarna

satt jag helt orörlig framför ugnarna

såg hur den torra veden

fattade eld i ett hav av gnistor

 

 

och jag minns dina ögon

dina hungriga läppars glöd

och brustenheten

 

 

i våra samtal

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-27 10:34

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra text
2016-04-29

  Trädskugga
En dikt för alla, med lagom många ord om allt viktigt i koncentrat, bra konst,(lysande)!
2016-04-27

  Ninananonia VIP
Vackert
2016-04-27

  Scarlett Miryam VIP
"blommorna

som blommat ut återvände

till sina rötter" => tycker om, och blankraderna före slutmeningen (det kanske låter dumt, men blankrader kan göra så jäkla mycket).
2016-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP