Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borderline

Akta dej för mej
jag varnar dej
och mej

Jag är berusande
men livsfarlig
du kommer falla
och lova
att stanna

Jag kommer fortsätta
att varna
och vara på min vakt

Du kommer bli besatt
Jag kommer bli smickrad
och falla

När jag älskar dej
kommer du inte orka
och lämna mej

Detta är min
borderlinekarusell
den slutar aldrig
Snurra




Fri vers (Fri form) av Maria Magdalena
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-27 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Magdalena
Maria Magdalena

Senast publicerade
Borderline
Kall
* Se alla