Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag och mitt jag

 

Där borta vid horisonten
Har jag lagt mitt jag

En anonym urna som finns kvar!

Där borta vid kyrkogården
Har jag lagt mina drömmar

En anonym urna som finns kvar!

De lärde mig sorg och dess makt
De lärde mig ensamheten och dess fruktansvärd

En anonym urna som finns kvar!

De lärde mig orden och dess makt
De undrade om jag må bra

En anonym urna som finns kvar!

Jag önskar om jag hade något svar!
Jag önskar om jag kunde säga JA!

En anonym urna som finns kvar

Jag önskar att jag MÅR bra!
Jag undrar om jag mår BRA!

En anonym urna som finns kvar!

Där borta vid horisonten!
Har jag lagt mina drömmar och mitt jag!

En anonym urna som finns kvar!

Till galaxen och i evigheten
Kommer enas jag och mitt jag

En anonym urna som finns kvar!

Den sista stunden borde varit…
Jag och mitt jag!



 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2016-04-28 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP