Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och dina krav

Hur fan kan du tro
att jag ska slå mig till ro

med en man som kräver så mycket
förändring förändring förändring

Gör det här gör det där säger du
Men du tvingar mig inte

Fast det är bara något du påstår
Egentligen menar du allt du föreslår

Jag tycker inte ens om dig
så kan du inte bara lämna mig

Låt mig sköta mitt
så sköter du ditt




Bunden vers (Rim) av Kattmamman
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-28 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kattmamman