Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TALESPERSON FÖR ÖVER EN MILJON I MODERLIVET DRÄPTA BARN

Jag är talesperson - på jorden - för över

en miljon i moderlivet dräpta barn,

som dräpts med stöd av vår -

Sveriges - lag.


Jag är talesperson för Gud och för

dessa Hans avbilder, och tänker

fortsätta med det uppdraget

så länge Han, som gett

mig det,


ger mig kraft att

utföra det.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 163 gånger
Publicerad 2016-04-29 08:15



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Guds Ord: "Då uppträdde en man sänd av Gud, hans namn var Johannes". Det finns också sådana, som Gud sänt. Mvh/S-E
2016-05-01

  kirsti ylinikka VIP
att utse sig själv, tyder på ett visst storhetsvansinne.
2016-04-30

  kirsti ylinikka VIP
att utse sig själv, tyder på ett visst storhetsvansinne.
2016-04-30

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
HÖREN ! i församlingen, "Kondomer till folket! kondomer till folket !
2016-04-29

  Onomatoprofet VIP
Talesperson på jorden? Som Gud har utsett?

DU har utsett dig själv till det! Grattis till uppdraget!

Kan du predika lite om högmod nu?
2016-04-29

    Lars Gullberg
katolska kyrkans tusentals pedofiler
2016-04-29

    Lars Gullberg
Oralsex Är kannibalism

Onani är folkmord

kondom är kidnappning

abort är dråp

sädestömning i sömnen är naturkatastrof
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld