Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SYDJEMEN

jag läste om sydjemen

en gick jag ut i sippornas tid

nu finns inte sydjemen

istället har man krig och strid

jag läste om sydjemen

om fyrbåken på sydspetsen

nu finns inget sydjemen

det känns som alltför längesen

 

LARZ GUSTAFSSON  29/4 2016

http://english.aawsat.com/wp-content/uploads/2014/12/hirak.jpg

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 350 gånger
Publicerad 2016-04-29 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP