Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som kom till mig när jag satt och såg en liten stig till en rogivande lund...


Lunden

Till lunden jag går för att läsa
Till lunden jag går för att tänka
Till lunden jag går för att meditera
Till lunden jag går för att sondera
Till lunden jag går för att tankarna besvära
Till lunden jag går för att visa mina kära
Till lunden jag går för att tanken beslå
Till lunden jag går för att lugnet återfå
Till lunden jag går med mina levnadsår
Till lunden jag går för att läka mina sår
Till lunden de för mig mina kära vid livets återtåg

Författare Ingela Johansson




Fri vers av Ingela Johanssona
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-29 17:15



Bookmark and Share


  Lizzarde
Gillar slutet på varje rad. För mig hade texten blivit mer flytande om du hade första raden som den är, sedan ta bort "till lunden jag går". Kanske behålla hela raden vid "tankarna besvära" och "mina levnadsår" också?:-)
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Johanssona

Senast publicerade
Lunden
Helga
Annonsen
* Se alla