Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var gestaltat för mig

4:17 på morgonen.
Och i tillfredställande marker utav vad som tänktes men inte sades.
Alla talar men ingen säger något.
Alla krypterade matematiker räknade ut världen utan att öppna ögonen.

Arm i arm är vi bara harmlösa sociopater.

Formler är djupt nergrävda i mina revben,
och jag manövrerar med min egen förintelse.
Min hjärna imploderade,
och alla mönster blev illusion.

Det kostade mig mina ord,
men det var gestaltat för mig.

Alkemin var frusen och min.




Fri vers av Angelica Aeress
Läst 392 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-29 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angelica Aeress
Angelica Aeress