Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovarts med oförytterliga rättigheter

Oförrytterliga rättigheter

En undran

En Östanglisk konung

kyssen är kittlande redo

längtan till tyngdlöshet 

bland ljus och porlande vatten

triggande värme i skatter av ögondjup

hållna andor bland rader 

en full ritt med mod på häst

oförutsägbart förutsägbart

träng in i ljudvallen 

 

tyst

..

.

.

 

sakta

...

.

.

* Stjärnhimmeln

Vi ryggar mottagligt

Lovarts Lovarts L..

 

Likt lögner
Fällor
Dina snaror du mig
Eggande i sin saliga gång

Återfyllda i sin fullhet likt en sång
Om ord är lögn, vad är sanningen

en tankeström, Inuti din dröm?

av ståndet

att själviskt vila i tidsfördriv

Nej, ty hjärtat pumpar som en ångbåt i våra uppströmmar

där allt kan vara dött

dött

dött

eller fött.

 

Fött

 

Färgar världen mjuk

Älskar vi hårt elefanter eleghanter 

i samsara som fiskar karma

en upp skjutande renässans i höjden

älskar vi mjukt allt vi älskar

älskar

älskar

I en lovsång 

 

En liten bit från vår barndom

Älskar livet allt
Så gott så njutfullt
Vi stryker rynkor
Vi skyddar skrynklor
Dela livet
Kom nu
Visa vad vi går för

Gå före

varför går vi?

Jag leder

Vi är vackra
Vi lever
Likt snöflingors dalande
Likt småfåglars trippande små steg i sanden

likt bergens andfulla vidder där solen brinner

Friden

den 
Lätta
Ljuvliga

Fjäderliga 
En sheakad Shakespeare
En konstgjord strid
Jag är tappad på ord
Men är levande på liv
Ett poem
Ett land
Vunnet

Förlorat
Konst i all dess form
Kalkad ett kall
Förnekar inte allt
Kodifierar ord i samförstånd
För vi är

alltid för bundet

vi är alltid

vi är
Valfria

Lovarts

Med oförytterliga rättigheter.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-30 08:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kryper mot Toppen;
rättad och
lättad
+
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP