Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trumvirvel (för Carl Gustaf)


Jag hörde idag
när jag gick i skogen
hackspettens korta trumvirvel
fyra gånger
och jag tror minsann
att det var ett leve
för våran kung

Grattis Carl Gustaf!

 

 

 

 




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-04-30 19:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul hyllningsdikt...
2016-05-04

  Anya VIP
Ja man kan aldrig så noga veta med hackspettar...kanske trumvirvlade den för fina diktarjaget???
2016-05-04

  Chawa VIP
Så påpassligt av hackspetten att hylla med kunglig salut dagen till ära! Fint diktat!
2016-05-02

    Dan Myrbeck
Ja, han förtjänar att inte
bara hackas på.
2016-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Vilken härlig hyllning!
2016-05-02

  Ingrid Trolle
Vilken härlig koppling!
Vi ska vara tacksamma
över vår monarki. Den
har räddat oss ett otal
gånger och den ger hela
Sverige glans och en allt
större turistnäring.
2016-05-01

  Monika A Mirsch VIP
En stilig och omtänksam hackspett har du i din skog - när vi har en ståtlig spillkråka uppe på berget med ekande bravur till vår presidents ära. God maj till dig och din fågel!
2016-05-01

  Bibbi VIP
Säkert var det så.
2016-05-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott glatt
och käckt!

2016-05-01

  ULJO
Fin hyllning till vår monark
2016-04-30

  anits VIP
Så fint du skriver! Grattis Carl Gustav!
2016-04-30

    ej medlem längre
Åh, så fint! Ja, Grattis Carl Gustaf!
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP