Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE BLIR ALDRIG ETT PAR

Det rena som har för ovana dra till sig smuts,
borde för omväxling dra till sig det rena,men
som det rena skyr smuts, kommer  det aldrig
ske,och därför kommer de aldrig bli ett par.

                                      *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-01 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP