Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLTINGS MÖJLIGHET

Lagen  om  alltings  möjlighet,  är  alltid
den  enskildes  rätt,  i  rätten  att   tänka
självständigt.

Dessvärre berövas  många  denna frihet
till  utveckling  av  sitt  medvetande i att
inprogrammeras  en av  myndigheterna
redan uttänkt livsprogram.

Religioner, massmedier,  politiska   ideo-
logier mm gör alla  sitt bästa  för  att kid-
nappa  våra  hjärnor och spärra  in  dem
under en disciplinerat tämjd  intelligens.

Det är manipulationer,desinformationer
och konspirationer i civilisationens kaos,
som  får  Dantes  "Inferno " att  blekna  i
jämförelse, med den skillnaden att  i civi-
lisationens " inferno"återfinns intet para-
dis, endast  skärselden och helvetet.
                                  *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-01 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP