Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT HUGGA I STEN MEDFÖR BARA ATT YXAN BLIR SLÖ

Att hugga i sten  medför  endast att yxan
blir slö och trubbig,
vilket inte löser ditt  problem, vad än det
må vara.
                                   *
Att   rikta  ett  teoretiskt   personangrepp
mot   någon  vilket  i  praktiken  visar  sig
inte äga någon  förankring i verkligheten,
medför endast  att det avslöjar  dig själv i
ditt eget betraktelsesätt.
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-01 12:11



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Tja ! alternativet är väl använda en teoretisk lögn.
2016-05-01

    Max Poisé
Det beror väl på vilket verktyg jag väljer, men med yxan. Ja absolut!:-)
2016-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP