Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUR SALT BLIR SOCKER

Hur förvandlar  man  salt  till  socker ?

-Jo ! då tar du se,så mycket socker och
blandar det i saltet till dess  inte  saltet
känns.
-




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-01 14:44



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Trevligt det,men blanda aldrig ihop socker och salt,gjorde det misstaget med jordgubbar en gång,lätt å ta fel på det vita.
2016-05-01

  Peter Stjerngrim VIP
Efter min cancerbehandling tog det ett helt år eller nästan två år
innan smaklökarna fungerade någorlunda som de är tänkta att fungera.
Socker smakade salt för mig under den tiden och jag åt inte socker på tre år ...
Men nu är allt som det ska igen
och sockerberoendet fullt återställt! :)
2016-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP